CoverWorld Wide Lighting

World Wide Lighting

Helmond

Wij zijn World Wide Lighting. Een toonaangevend en snel groeiend e-commerce platform met vele verlichtingsproducten voor de zakelijke markt. Elke dag voorziet ons team van enthousiaste medewerkers klanten van de beste verlichting van diverse topmerken.

Focus op groei is een belangrijk onderdeel van ons bedrijf. Dit doen we door te blijven investeren in de internationale markt en door ons bedrijf verder te professionaliseren. Aangezien duurzaamheid en energiebesparing centraal staan in de wereld van vandaag, neemt het belang van LED verlichting snel toe.


Plaats
Helmond

Ons team
230 medewerkers

Wij bieden
Stages Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij World Wide Lighting bieden wij

  • vmbo stage
  • hbo/ wo stage

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij World Wide Lighting in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Verzorgt de financiële administratie. Voorkomende werkzaamheden: bijhouden van de boekhouding, maken van rente- en belastingberekeningen. Controleren en inboeken van facturen. Voorbereiden van bankbetalingen, invoeren van uren en verrichten van overige lichte administratieve werkzaamheden.

Koopt producten en diensten in. Voorkomende werkzaamheden: inkopen bij leveranciers en onderaannemers, onderhandelen over contracten en controleren van facturen. Up-to-date houden van productkennis en toezien op de nakoming van de opdrachtverplichtingen.

Verzamelt, bewerkt en analyseert informatie over verkoopresultaten. Voorkomende werkzaamheden: onderzoek doen naar klanten en mogelijke concurrenten. Herkennen van en inspelen op marktkansen. Verzorgen van voorwerk voor het verkooptraject, schrijven van rapportages en bijhouden van vakliteratuur.

Geen beschrijving beschikbaar.