CoverVan Stipdonk Landschapsinrichting BV

Van Stipdonk Landschapsinrichting BV

Geldrop

Van Stipdonk Landschapsinrichting is al meer dan 50 jaar actief op het gebied van natuurbeheer, cultuurtechniek, en groenvoorziening. De aanleg, het onderhoud en renovatie van onze natuurlijke omgeving is wat wij in eigen beheer met veel passie doen. Door onze diverse projecten werken we dagelijks in de meest bijzondere landschappen. We durven indien nodig bij de opdrachten buiten de gebaande paden te gaan om nieuwe wegen te ontdekken, wij denken mee en gaan altijd voor het beste resultaat daar zijn we trots op. Doordat we ons eigen uitgebreide machinepark onderhouden, optimaliseren, modificeren én de deskundigheid van onze mensen, zorgt dit voor veel afwisseling, zelfstandigheid en werkplezier.


Hoe wij zijn:
Van Stipdonk Landschapsinrichting is een familiebedrijf waarbij we collegialiteit belangrijk vinden. We zijn een hecht team waar iedereen zichzelf kan zijn, waarbij de bereidheid is om van elkaar te leren en elkaar te helpen. We nemen allen onze eigen verantwoordelijkheid. Er wordt hard gewerkt, maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Iets voor jou?
Houd je van werken in het landschap met bijzonder materieel of sleutelen aan dit materieel? Ben je bereid te blijven leren en vind je ook; “afspraak is afspraak?” Kom dan werken bij Van Stipdonk Landschapsinrichting. We staan voor iedereen open! Natuurlijk zijn wij altijd op zoek naar mensen met ervaring en/of vakkennis, maar ook zij-instromers en jongeren in opleiding zijn zeer welkom. Kom eens koffie drinken, dan bespreken we en laten we je zien wat de mogelijkheden zijn.

Impression image

Plaats
Geldrop

Ons team
25 medewerkers

Wij bieden
Stages Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Van Stipdonk Landschapsinrichting BV bieden wij

  • vmbo stage
  • bbl stage
  • bol stage

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Van Stipdonk Landschapsinrichting BV in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.