CoverNew Boxes

New Boxes

Gemert

Met haar Talentcenter helpt New Boxes jongeren bij het maken van belangrijke loopbaankeuzes. Je vindt hier verschillende gratis testen op het gebied van talenten, skills en beroepen. De uitkomsten van de testen worden automatisch opgeslagen in een persoonlijke Skillpas. Daarmee vind je bijbanen, stages en projecten die perfect aansluiten bij jouw droomcarrière. Ook leer je er interessante bedrijven bedrijven mee kennen bij jou in de buurt.

Impression image

Plaats
Gemert

Ons team
8 medewerkers

Wij bieden
Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij New Boxes bieden wij

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij New Boxes in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Produceert gunstig publicatiemateriaal en verspreidt dat via verschillende media. Voorkomende werkzaamheden: opbouwen van een positief beeld bij individuen, groepen of bedrijven. Onderzoeken van de juiste vorm en inhoud voor de doelgroep.

Ontwikkelt de vormgeving voor verschillende media-uitingen (grafisch, interactief, animatie of audiovisueel). Voorkomende werkzaamheden: ontwikkelen van creatieve concepten, werken met stilstaande beelden en teksten, ontwikkelen en bewerken van bewegende of geluidsdragende beelden, maken van computeranimaties.

Haalt nieuwe klanten binnen en beheert bestaande relaties. Voorkomende werkzaamheden: achterhalen wat de behoefte van de klant is en hierop inspelen, daarnaast het verbeteren van bestaande klantrelaties. Ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.

Verzorgt de vormgeving van verschillende soorten drukwerk en multimedia. Voorkomende werkzaamheden: overleggen met opdrachtgevers en ontwerpen van totaalconcepten. Bepalen van lay-out, typografie, papier en kleurgebruik. Maken van illustraties of fotomateriaal.

Verricht verschillende algemene administratieve taken. Voorkomende werkzaamheden: verwerken van post, beantwoorden van de telefoon, bijhouden van aanwezigheidsregisters, ontvangen van bezoekers, notuleren en tekstverwerken.

Biedt administratieve en secretariële ondersteuning aan de directeur. Voorkomende werkzaamheden: afhandelen van telefoongesprekken, voeren van correspondentie en ontvangen van bezoekers. Zorgen voor agenda- en archiefbeheer en de interne doorstroom van te ondertekenen stukken. Plannen van vergaderingen, lunches en zakenreizen.