CoverSecPro BV

SecPro BV

Deurne

SecPro Security Products
Voor inkoop van en advies over beveiligingsproducten.
Samen met bevlogen installateurs door heel Nederland zet SecPro zich in voor de veiligheid in en rondom gebouwen. We leveren en adviseren installateurs over beveiligingsproducten en -oplossingen. Brand- en inbraakdetectie, video-deurintercom, camerabewaking en toegangscontrole. Om onze installateurs zo goed mogelijk te helpen, verbeteren en ontwikkelen we continu op het gebied van techniek en kennis. Want beveiligen doen we samen.

Impression image

Plaats
Deurne

Ons team
17 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Oriëntatie met het bedrijf Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij SecPro BV bieden wij

  • praktijkonderwijs

Neem contact op voor de mogelijkheden

  • Beroepenmarkt op school
  • Bezoek aan het bedrijf
  • Interview

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij SecPro BV in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Regelt inkomende en uitgaande zendingen. Voorkomende werkzaamheden: adresseren, frankeren en laden van goederen. Verzamelen van orders en opmaken van transportdocumenten. Aannemen, uitpakken en controleren van binnengekomen materialen.

Plant de productie en expeditie. Voorkomende werkzaamheden: bijhouden van voorraden, grondstoffen en eindproducten en bestellen van grondstoffen en verpakkingsmaterialen bij leveranciers. Werken met planningssystemen, bijhouden van planningsparameters en zorgen voor de administratieve afhandeling. Controleren van de totale goederenstroom en verzendingsschema's.

Is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Voorbeelden van werkzaamheden: zorgen voor een effectieve samenwerking met de klanten, opstarten van productieprocessen in relatie met de wensen en eisen van de klant. Motiveren, inspireren en coachen van mensen. Communiceren en innoveren.