CoverRSW Accountants + Adviseurs

RSW Accountants + Adviseurs

Helmond

RSW Accountants + Adviseurs verricht diensten en advies op het gebied van accountancy, belasting, fiscaal, financiële planning, (salaris)administratie en estate planning.

RSW is met ruim 65 medewerkers, verdeeld over de kantoren Helmond, Someren en Deurne, al bijna 40 jaar een persoonlijk advieskantoor voor het MKB in Brabant dat dicht bij haar klanten staat! RSW heeft een ruime praktijk, een (inter)nationaal netwerk en korte lijnen onderling. Een hecht team met aandacht voor werk-privé balans en flexibiliteit. We geven graag gehoor aan jouw ambities en persoonlijke doelstellingen.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
65 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en) Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij RSW Accountants + Adviseurs bieden wij

  • havo/ vwo stage
  • hbo/ wo stage

  • havo/ vwo
  • hbo en wo

  • Gastlessen in de klas
  • Beroepenmarkt op school
  • Bezoek aan het bedrijf
  • Docentstage
  • Interview

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij RSW Accountants + Adviseurs in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Verzorgt de financiële verslaglegging. Voorkomende werkzaamheden: opstellen van de geconsolideerde en enkelvoudige rekeningen. Verzorgen van periodieke rapportages, waaronder rapportages aan toezichthouders. Zorgen voor de opzet en bewaking van het financial reviewproces dat er op gericht is in een vroeg stadium fouten in de aangeleverde cijfers op te sporen.

Is verantwoordelijk voor het verzorgen en controleren van aangiftes en aanslagen inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting. Voorkomende werkzaamheden: opstellen en maken van aangiften voor ondernemingen en schrijven van fiscale adviezen die uit de aangiftes voortvloeien. Contact onderhouden met cliënten, belastingdienst en collega's.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Adviseert en ondersteunt cliënten bij juridische kwesties. Voorbeelden van werkzaamheden: zelfstandig voeren van juridische procedures bij diverse rechtscolleges. Begeleiden van rechtbankzaken en behandelen van executiezaken. Juridisch advies geven aan collega's en cliënten.

Adviseert over financiën en financiële producten. Voorkomende werkzaamheden: analyseren van financiële klantgegevens en evalueren van omzetdoelstellingen. Verkopen van producten op het gebied van vermogensvorming en bescherming, beleggings- en spaarproducten, consumptief krediet en hypotheken.

Geen beschrijving beschikbaar.

Verricht verschillende algemene administratieve taken. Voorkomende werkzaamheden: verwerken van post, beantwoorden van de telefoon, bijhouden van aanwezigheidsregisters, ontvangen van bezoekers, notuleren en tekstverwerken.

Adviseert het management over personeelszaken. Voorkomende werkzaamheden: evalueren van arbeidsprocessen voor werkgevers. Voorbereiden van contractbesprekingen en analyseren van beloningsrichtlijnen. Voorlichting geven over salarisschalen en pensioenregelingen.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.