CoverOnderwijsgroep Oost-Brabant

Onderwijsgroep Oost-Brabant

Gemert

Onderwijsgroep Oost-Brabant is een samenwerkingsstichting van zowel openbare als algemeen-bijzondere scholen voor voortgezet onderwijs in Beek en Donk, Deurne, Gemert en Helmond. Het Jan van Brabant College, het Commanderij College en het Willibrord Gymnasium maken onderdeel uit van Onderwijsgroep Oost-Brabant. Onze scholen bieden onderwijs van praktijkonderwijs tot gymnasium.


Plaats
Gemert

Ons team
600 medewerkers

Wij bieden
Stages Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en)

Bij Onderwijsgroep Oost-Brabant bieden wij

  • havo/ vwo stage
  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

  • Beroepenmarkt op school
  • Bezoek aan het bedrijf
  • Docentstage
  • Interview

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Onderwijsgroep Oost-Brabant in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Voert verschillende ondersteunende taken uit in het onderwijs onder supervisie van een leraar. Voorkomende werkzaamheden: begeleiden van individuele leerlingen of groepen bij het maken van huiswerkopdrachten en toezien op zelfstandig werken. Observeren van leerlingen tijdens de les of de pauze, uitdelen van materialen en bedienen van eenvoudige apparatuur.

Zorgt voor het beheer van gebouwen. Voorkomende werkzaamheden: leiding geven aan medewerkers van de facilitaire dienst. Overleg voeren met leveranciers, afspraken maken voor het plaatsen van meubilair en oplossen van eenvoudige problemen met de printer- en kopieermachine.

Geen beschrijving beschikbaar.

Ontwikkelt en onderhoudt ICT-systemen en netwerken. Voorkomende werkzaamheden: in kaart brengen en oplossen van technische (ICT) problemen en bijhouden van technische ontwikkelingen. Ervaring met netwerkinfrastructuren en servers. Zorgen voor systeemstabiliteit en goede performance.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.