CoverKozo Zorgatelier

Kozo Zorgatelier

Helmond

Kozo Zorgatelier is een plek waar jongeren en jongvolwassenen werken aan hun onontdekte talenten onder begeleiding van een jong team. In de werkplaats kunnen deelnemers aan de slag met hout, metaal, auto- of brommertechnieken. Er is ook een creatieve ruimte waar we werken met de 3D printer, muziek kunnen maken, tekenen of een spelletje kunnen doen. Voor elke deelnemer is er een maatwerk traject en kijken we naar de doelen die men wil behalen, bijvoorbeeld terug naar school, uitstromen richting werk of een plek vinden binnen de dagbesteding.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
6 medewerkers

Wij bieden
Stages Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Kozo Zorgatelier bieden wij

  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Kozo Zorgatelier in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Draagt zorg voor een vertrouwde, plezierige en veilige daginvulling voor kinderen bij een school, een bedrijf, particulieren of een kinderopvang. Voorbeelden van werkzaamheden: kinderen aankleden, wassen en eten geven, bedenken en uitvoeren van bezigheden voor kinderen zoals spelletjes en knutselen, kinderen begeleiden en opvoeden, contact met ouders leggen en onderhouden.

Biedt ondersteuning aan cliënten en hun families. Voorkomende werkzaamheden: cliënten helpen bij het aanvragen van uitkeringen en gemeenschappelijke voorzieningen. Ontwikkelen en organiseren van programma's ter preventie en bestrijding van problemen die te maken hebben met alcohol, drugsmisbruik, relaties en schulden.