CoverGS Staalwerken

GS Staalwerken

Helmond

De GS Staalwerken Groep is actief in staalconstructie; van engineering en productie tot aan montage. De organisatie helpt klanten uit diverse sectoren aan deskundig advies, complete ontwerpen en goed afgewerkte eindresultaten.

Producten zoals verkeersportalen en stalen trappen zijn de expertise van GS Staalwerken. Onder de vlag van GS Staalwerken Groep vallen verschillende bedrijven, waarin ieder onderdeel zijn eigen specialisme heeft.

De bedrijven binnen de GS Staalwerken Groep zijn al vele jaren partners voor gerenommeerde aannemers, bouwbedrijven en projectontwikkelaars.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
330 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij GS Staalwerken bieden wij

  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

  • praktijkonderwijs

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij GS Staalwerken in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Last onderdelen aan elkaar met een lasapparaat. Voorkomende werkzaamheden: lezen van werktekeningen, gebruiken van gereedschap en las- en snijbrandapparatuur. Knippen, schuren en vormen van metaal.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Is verantwoordelijk voor verschillende projecten. Voorkomende werkzaamheden: contact onderhouden met klanten en leidinggevenden, aansturen van personeel, maken van planningen en zorgen dat planningen gehaald worden, bijhouden van uren en budgetten.

Zorgt voor de coördinatie van activiteiten bij bouwprojecten. Voorkomende werkzaamheden: bestuderen en beoordelen van projecten en afstemmen van de te verrichten werkzaamheden. Bewaken van voortgang, budget en kwaliteit. Functioneren binnen een team van projectleiders en tekenaars en onderhouden van interne contacten.

Geen beschrijving beschikbaar.