CoverGolden Tulip Hotel West Ende

Golden Tulip Hotel West Ende

Helmond

Deze monumentale villa uit 1880 is nu een gezellig business hotel op een toplocatie midden in het centrum van Helmond!
Er zijn 106 kamers, allemaal met gratis Wifi, televisie, eigen badkamer, werkhoeken en comfortabele Auping bedden. Of kies voor de suites met jacuzzi! Ook heten wij u van harte welkom in ons restaurant Brasserie Rubenshof, op het buiten- of dakterras, onze bar of in in onze lobby, perfect voor een verkoelend drankje! Brasserie Rubenshof serveert elegante internationale gerechten bereid met seizoensgebonden en en lokale ingrediënten en biedt verschillende soorten menu’s.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
260 medewerkers

Wij bieden
Stages Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en) Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Golden Tulip Hotel West Ende bieden wij

  • vmbo stage
  • bbl stage
  • bol stage

  • Beroepenmarkt op school
  • Bezoek aan het bedrijf

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Golden Tulip Hotel West Ende in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Draagt verantwoordelijkheid voor de keuken van een hotel of restaurant. Voorkomende werkzaamheden: actueel houden van de menukaart en bepalen hoe ontbijt, lunch en diner worden geserveerd. Aannemen en aansturen van goed opgeleid keukenpersoneel en naleven van hygiëneregels.

Geen beschrijving beschikbaar.

Bedient gasten in een café of restaurant. Voorkomende werkzaamheden: verwerken van reserveringen, klanten adviseren over de menukaart en het opnemen van bestellingen. Gerechten uitserveren en tafels afhalen, afrekenen, schoonhouden van bar en restaurant.

Wast servies en bestek af, met de hand of met een afwasmachine. Voorkomende werkzaamheden: afspoelen en in de afwasmachine zetten van borden, potten, pannen, schalen en bestek. Leegmaken van de afwasmachine, opbergen van het serviesgoed, schoonmaken van de keuken.

Geen beschrijving beschikbaar.