CoverEvers Machining

Evers Machining

Geldrop

Wij zijn een kleine machine fabriek in Geldrop.
Met een team van 12 collega’s zijn we verantwoordelijk voor het vervaardigen van hoogwaardige machine onderdelen voor diverse bedrijven in de regio en zelfs ook internationaal.
De klant specifieke producten worden middels CNC draaien en CNC frezen vervaardigt. Hierbij zijn veel machines ondersteunt door robotisering om zo efficiënt mogelijk te kunnen werken.
Tevens verzorgen wij indien nodig ook diverse oppervlakte behandelingen ter verduurzaming van de producten zoals: harden, verzinken, vernikkelen, anodiseren en lakken.
Wie weet tot snel!

Impression image

Plaats
Geldrop

Ons team
12 medewerkers

Wij bieden
Stages Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en) Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Evers Machining bieden wij

  • praktijkonderwijs
  • vmbo stage
  • havo/ vwo stage
  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

  • Beroepenmarkt op school
  • Bezoek aan het bedrijf
  • Interview

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Evers Machining in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Ontwikkelt programma's om werktuigmachines machinaal te bewerken. Voorkomende werkzaamheden: testen van programma's en controleren van de bewerkingsprocessen. Overleggen met medewerkers die CNC-banken bedienen.

Ontwikkelt programma's om werktuigmachines machinaal te bewerken. Voorkomende werkzaamheden: testen van programma's en controleren van de bewerkingsprocessen. Overleggen met medewerkers die CNC-banken bedienen.

Bedient en stelt computergestuurde machines in. Voorkomende werkzaamheden: nauwkeurig stellen van machines die metaal en plastic onderdelen boren en frezen. Controleren van het resultaat, lezen van werktekeningen.

Regelt inkomende en uitgaande zendingen. Voorkomende werkzaamheden: adresseren, frankeren en laden van goederen. Verzamelen van orders en opmaken van transportdocumenten. Aannemen, uitpakken en controleren van binnengekomen materialen.

Controleert een industrieel eindproduct. Voorkomende werkzaamheden: verrichten van metingen en controleren of eindproducten voldoen aan alle eisen. Overleggen met de procesmedewerkers over verbetering van de kwaliteit. Administratief verwerken van afkeuringen en metingen, opstellen van controlerapportages.

Verricht verschillende algemene administratieve taken. Voorkomende werkzaamheden: verwerken van post, beantwoorden van de telefoon, bijhouden van aanwezigheidsregisters, ontvangen van bezoekers, notuleren en tekstverwerken.