CoverDENS BV

DENS BV

Helmond

DENS zet zich in om de transitie van fossiele brandstoffen naar schone energie te faciliteren. Wij ontwikkelen de technologie die de barrières voor opslag en transport van waterstof overwint. Hydrozine is een veilige en efficiënte vloeibare waterstofdrager die het gemakkelijk maakt om waterstof op te slaan in tankers en te transporteren naar locaties over de hele wereld. Eenmaal ter plaatse onttrekt de gepatenteerde technologie de waterstof (dehydrogenering) zodat het kan worden gebruikt in brandstofcelvoertuigen of om elektriciteit te produceren om batterijen voor elektrische voertuigen en ma


Plaats
Helmond

Ons team
49 medewerkers

Wij bieden
Fulltime/Parttime/Traineeship Stages

Bij DENS BV bieden wij

Neem contact op voor de mogelijkheden

  • praktijkonderwijs
  • vmbo stage
  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

Beroepen bij DENS BV in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Ontwerpt en installeert werktuigbouwkundige installaties. Voorkomende werkzaamheden: lezen van bouwkundige tekeningen, berekenen en uitwerken van installaties in overleg met de projectleider van de tekenkamer. Instrueren van tekenaars en contacten onderhouden met opdrachtgevers, adviseurs en onderaannemers.

Programmeert software. Voorkomende werkzaamheden: aansturen van processen door programmabeschrijvingen om te zetten in computertaal. Invoeren van computertaal (bijvoorbeeld C, Java of Visual Basic), testen van programma's en ontwikkelen van websites.

Haalt nieuwe klanten binnen en beheert bestaande relaties. Voorkomende werkzaamheden: achterhalen wat de behoefte van de klant is en hierop inspelen, daarnaast het verbeteren van bestaande klantrelaties. Ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.