CoverDBS Professionals

DBS Professionals

Mierlo

De wereld van techniek verandert razendsnel. Industry 4.0 doet zijn intrede. Binnen deze “slimme” fabrieken worden machines aan elkaar gekoppeld en uitgelezen, zodat er een goed inzicht kan worden verkregen in wat er werkelijk in de fabriek gebeurt en de processen sneller kunnen worden geoptimaliseerd. Ook de arbeidswereld in de maak- en procesindustrie verandert. DBS professionals weet waar de markt om vraagt en is de schakel binnen de techniek.

Impression image

Plaats
Mierlo

Ons team
10 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij DBS Professionals bieden wij

  • havo/ vwo stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

  • praktijkonderwijs
  • vmbo
  • havo/ vwo

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij DBS Professionals in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Haalt nieuwe klanten binnen en beheert bestaande relaties. Voorkomende werkzaamheden: achterhalen wat de behoefte van de klant is en hierop inspelen, daarnaast het verbeteren van bestaande klantrelaties. Ontwikkelen van nieuwe diensten en producten.

Begeleidt kandidaten bij een organisatie of een werving en selectiebureau. Voorkomende werkzaamheden: zoeken naar vacatures, kandidaten selecteren en voordragen. Oefenen van sollicitatiegesprekken, adviseren over loopbaanrichtingen en contact onderhouden met potentiële klanten.

Werkt op de marketingafdeling van een bedrijf. Voorkomende werkzaamheden: uitwerken en uitvoeren van marketingcampagnes. Marktonderzoeken uitzetten en begeleiden. Uitvoeren van aftersales en promotionele activiteiten die verkoopbevorderend zijn. Verrichten van allerlei administratieve werkzaamheden.

Verricht verschillende algemene administratieve taken. Voorkomende werkzaamheden: verwerken van post, beantwoorden van de telefoon, bijhouden van aanwezigheidsregisters, ontvangen van bezoekers, notuleren en tekstverwerken.