CoverBouwbedrijf van Gerven

Bouwbedrijf van Gerven

Mierlo

Bouwbedrijf van Gerven is een allround bouwbedrijf. Sinds 1939 een familiebedrijf, dat financieel gezond, daadkrachtig en betrouwbaar is. Wij ontwikkelen, bouwen, beheren en onderhouden een grote diversiteit aan projecten. Denk aan woningbouw, bedrijfshuisvesting en maatschappelijk vastgoed. Zo beheren wij het hele proces voor onze opdrachtgevers. Onze omgang met mensen is open, eerlijk, direct en de lijnen zijn kort. De markt kent ons als kwaliteitsbouwer en die eer houden we graag hoog. We zijn vakliefhebbers, waardoor we alles wat we doen, goed willen doen.

Impression image

Plaats
Mierlo

Ons team
35 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en) Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Bouwbedrijf van Gerven bieden wij

  • hbo/ wo stage
  • bbl stage
  • bol stage

Neem contact op voor de mogelijkheden

  • Bezoek aan het bedrijf

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Bouwbedrijf van Gerven in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Zorgt voor de coördinatie van activiteiten bij bouwprojecten. Voorkomende werkzaamheden: bestuderen en beoordelen van projecten en afstemmen van de te verrichten werkzaamheden. Bewaken van voortgang, budget en kwaliteit. Functioneren binnen een team van projectleiders en tekenaars en onderhouden van interne contacten.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Bewerkt hout. Voorbeelden van werkzaamheden: vervaardigen van (houten) onderdelen en constructies volgens tekeningen. Repareren, renoveren en onderhouden van gebouwen. Vervaardigen en repareren van interieurs.

Metselt bakstenen, tegels en betonblokken. Voorkomende werkzaamheden: lezen van werktekeningen en plaatsen van stenen, sintelblokken, glasblokken en terracottablokken. Voegen van gevels, repareren en vervangen van schoorstenen.