CoverBLM Wegenbouw

BLM Wegenbouw

Helmond

Vanuit onze vestigingen in Geleen (Chemelot), Wessem en Helmond verzorgen wij al 40 jaar in Brabant en Limburg grote en kleine projecten in de grond-, weg- en waterbouw. Met meer dan 100 collega’s bouwen wij elke dag weer aan een duurzame toekomst. Wij ontwerpen, berekenen en realiseren samen de mooiste projecten, zowel binnen de steden als ook op bedrijventerreinen of in het buitengebied.
Samenwerken betekent voor ons samen een beter resultaat behalen én plezier beleven. Want we begrijpen als geen ander dat je een groot deel van je leven aan het werk bent. Dan kan het maar beter leuk zijn.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
100 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf Oriëntatie met het bedrijf Meeloopdag(en) Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij BLM Wegenbouw bieden wij

  • vmbo stage
  • hbo/ wo stage

  • praktijkonderwijs

  • Gastlessen in de klas
  • Bezoek aan het bedrijf
  • Docentstage
  • Interview

Neem contact op voor de mogelijkheden

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij BLM Wegenbouw in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Zorgt voor de coördinatie van activiteiten bij bouwprojecten. Voorkomende werkzaamheden: bestuderen en beoordelen van projecten en afstemmen van de te verrichten werkzaamheden. Bewaken van voortgang, budget en kwaliteit. Functioneren binnen een team van projectleiders en tekenaars en onderhouden van interne contacten.

Is verantwoordelijk voor verschillende projecten. Voorkomende werkzaamheden: contact onderhouden met klanten en leidinggevenden, aansturen van personeel, maken van planningen en zorgen dat planningen gehaald worden, bijhouden van uren en budgetten.

Geen beschrijving beschikbaar.

Onderhoudt wegen en sloten. Voorkomende werkzaamheden: aanbrengen van wegmarkering op rijks- en snelwegen. Maaien en snoeien van en zwerfvuil verwijderen uit grasstroken lang wegen. Monsters nemen en watertesten uitvoeren.