CoverArte

Arte

Helmond

Arte is een productiebedrijf dat van steen en steenachtige materialen de mooiste keukenbladen maakt. Arte is gecertificeerd voor Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
100 medewerkers

Wij bieden
Stages Opdracht van/met het bedrijf

Bij Arte bieden wij

  • bbl stage
  • bol stage
  • hbo/ wo stage

  • praktijkonderwijs
  • vmbo
  • havo/ vwo
  • hbo en wo

Beroepen bij Arte in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Voert verschillende productietaken uit. Voorkomende werkzaamheden: inpakken, etiketten plakken, dozen vouwen, machines bedienen, afmeten en snijden van materiaal. Samenstellen en monteren van producten.

Laadt producten in en uit. Voorkomende werkzaamheden: verplaatsen van goederen en materiaal. Opslaan van goederen in het magazijn.

Transporteert producten met behulp van een heftruck. Voorkomende werkzaamheden: goederen van de stellingen halen en pallets op elkaar stapelen. Tussen stellingen rijden om te laden en lossen.

Is verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering. Voorbeelden van werkzaamheden: zorgen voor een effectieve samenwerking met de klanten, opstarten van productieprocessen in relatie met de wensen en eisen van de klant. Motiveren, inspireren en coachen van mensen. Communiceren en innoveren.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Zorgt voor de coördinatie van activiteiten bij bouwprojecten. Voorkomende werkzaamheden: bestuderen en beoordelen van projecten en afstemmen van de te verrichten werkzaamheden. Bewaken van voortgang, budget en kwaliteit. Functioneren binnen een team van projectleiders en tekenaars en onderhouden van interne contacten.