CoverAfdeling Online

Afdeling Online

Helmond

Afdeling Online is een online marketingbureau met een team van 31 collega’s. Wij maken onze opdrachtgevers sterk in digitale marketing. We doen dat op drie manieren: we nemen werk uit handen, we leveren de juiste digitale marketeers voor de teams van onze opdrachtgevers en we coachen en leiden op. Onze specialisten zorgen ervoor dat digitale marketing dé motor wordt om ambities te realiseren. Ons klantportfolio is heel divers, zo hebben wij lokale, regionale maar ook internationale klanten. Ook werken we veel voor de culturele sector.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
31 medewerkers

Wij bieden
Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Afdeling Online bieden wij

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Afdeling Online in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Verzamelt, bewerkt en analyseert informatie over verkoopresultaten. Voorkomende werkzaamheden: onderzoek doen naar klanten en mogelijke concurrenten. Herkennen van en inspelen op marktkansen. Verzorgen van voorwerk voor het verkooptraject, schrijven van rapportages en bijhouden van vakliteratuur.

Geen beschrijving beschikbaar.

Verwerkt personeelsveranderingen in geautomatiseerde systemen. Voorkomende werkzaamheden: vastleggen en archiveren van personeelsgegevens. Verzorgen van correspondentie over personeelsverloop. Opstellen van arbeidscontracten en verzorgen van ziek- en herstelmeldingen.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Programmeert software. Voorkomende werkzaamheden: aansturen van processen door programmabeschrijvingen om te zetten in computertaal. Invoeren van computertaal (bijvoorbeeld C, Java of Visual Basic), testen van programma's en ontwikkelen van websites.

Is verantwoordelijk voor verschillende projecten. Voorkomende werkzaamheden: contact onderhouden met klanten en leidinggevenden, aansturen van personeel, maken van planningen en zorgen dat planningen gehaald worden, bijhouden van uren en budgetten.

Geen beschrijving beschikbaar.