CoverAcushnet Nederland b.v.

Acushnet Nederland b.v.

Helmond

Acushnet is wereldleider in het ontwerpen, ontwikkelen, produceren en distribueren van golfproducten. We produceren twee van de meest gerespecteerde merken in golf: de Titleist golfbal is ondubbelzinnig de nummer 1-bal in golf. FootJoy, een toonaangevend wereldwijd schoenen- en golfkledingmerk, doet er alles aan om het plezier van het spel te vergroten door de best passende, meest comfortabele en technisch geavanceerde golfschoenen, handschoenen, bovenkleding en kleding te leveren.
Binnen de familiecultuur helpt iedereen elkaar om de orders elke dag weer op tijd te verzenden.

Impression image

Plaats
Helmond

Ons team
50 medewerkers

Wij bieden
Stages Fulltime/Parttime/Traineeship

Bij Acushnet Nederland b.v. bieden wij

  • bbl stage

Neem contact op voor de mogelijkheden

Beroepen bij Acushnet Nederland b.v. in een flits

Elk bedrijf is anders en heeft dan ook verschillende beroepen. Wat vind jij interessant?

Geen beschrijving beschikbaar.

Geen beschrijving beschikbaar.

Verzorgt de financiële administratie. Voorkomende werkzaamheden: bijhouden van de boekhouding, maken van rente- en belastingberekeningen. Controleren en inboeken van facturen. Voorbereiden van bankbetalingen, invoeren van uren en verrichten van overige lichte administratieve werkzaamheden.

Verwerkt binnenkomende orders voor materialen, goederen en diensten. Voorkomende werkzaamheden: invoeren en controleren van inkoopbonnen en uitwerken van offertes. Actueel houden van verkoopprijzen en informeren van klanten over kwitanties, prijzen, zenddata, vertragingen en klachten.

Geen beschrijving beschikbaar.